Wanneer heb jij voor het laatst een grote stap gemaakt?

Het staat in iedere vacaturetekst. Ambitieuze collega gezocht. In het sollicitatiegesprek word je gevraagd naar je ambities. En met moeite vertel je waar je jezelf over vijf jaar ziet, daarbij de valkuil vermijdend dat de stoel van degene die het gesprek afneemt je een prima plek lijkt.

Wie is nou die ambitieuze collega die door ieder bedrijf gezocht wordt? Dat is een persoon die zichzelf doelen stelt, en daarnaartoe werkt. Ook als dat soms lang duurt. Deze persoon houdt niet van stilzitten, is altijd op zoek naar meer kennis en verdieping en kan niet wachten om die kennis in te zetten voor nieuwe ideeën. 

Maar wat nou als je met al je ambitie die vijf jaar niet gaat volmaken? Als je na drie jaar geleerd hebt wat er te leren valt, alle hogere functies volledig dichtgetimmerd zijn en er niks nieuws meer in het verschiet ligt? Dan is het tijd om stappen te zetten. Op naar een nieuwe baan, hernieuwde ambities, nieuwe leermogelijkheden, nieuwe technologieën. 

Als jij vindt dat je nieuwe werkgever minstens zo ambitieus moet zijn als jij. Als je toe bent aan de volgende stap in je carrière, veel wilt leren, ervaring hebt met ERP systemen en e-commerce, dan is de functie van implementatie consultant e-commerce echt iets voor jou. Binnen deze functie werk je samen met Microsoft Dynamics NAV partners en hun klanten aan het implementeren van onze e-commerce oplossing NAVcommerce. Je komt bij veel verschillende bedrijven over de vloer, ieder project is weer anders. En met de ervaring die je opdoet in deze functie kom je verder, ook als je na een aantal jaar besluit tot nog weer een nieuwe stap.

Klik hier voor de vacature implementatie consultant.