Hé consultant, heb je vandaag al een complimentje gekregen?

Wist je dat de meeste mensen van baan willen veranderen omdat ze niet tevreden zijn op de plek waar ze zitten? En dat in de top 3 van redenen waarom mensen van baan veranderen zaken staan als gebrek aan waardering, saai werk en een bedrijfscultuur die niet (meer) de jouwe is?

Maar stel nou dat wij je meer te bieden hebben dan je huidige werkgever? Als wij heus begrijpen dat je meer kunt dan je nu doet? Dat een beetje vrijheid en waardering ervoor kunnen zorgen dat je er weer zin in hebt? Dat je je creativiteit kunt afstoffen en je daarmee een gewaardeerd lid van een hecht team bent?

Dat zijn natuurlijk allemaal niet de beste anekdotes om tijdens je sollicitatiegesprek te vertellen. En dat is prima, werkgevers kijken liever samen met jou vooruit dan een eindeloze klaagzang aan te horen over je baas, over de slechte koffie en slechte grappen en de dagen die zich eindeloos aaneen rijgen.

Klinkt goed hè? Dat vinden wij ook. En daarom zijn we op zoek naar een collega die samen met ons wil bouwen aan e-commerce projecten. Die zelfstandig kan werken, om hulp vraagt waar nodig en deel uit wil maken van iets groots. Namelijk: de toekomst van e-commerce.

Heb je ervaring met e-commerce, bijvoorbeeld bij een web bureau? Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar wat daaromheen gebeurt en zou je nieuwe systemen willen leren kennen en koppelen aan wat je al weet? Weet je wat Magento is, heb je affiniteit met ERP systemen en ben je je huidige baan gewoon beu? Neem contact op met Tys van den Heuvel via tvandenheuvel@idyn.nl of +31 6 24 22 73 43, dan vertellen we je er alles over. Psst.. goed gedaan!

Benieuwd naar al onze vacatures? Klik dan hier.