Technisch Consultant – ConnectIT / Dynamics 365 BC (32/40 uur)

Aangenaam! Wij zijn idyn, een softwarebedrijf dat zich volledig richt op het ontwikkelen van extensies / add-ons voor het Microsoft Dynamics platform. Deze producten zijn veelal gericht op het integreren van Dynamics NAV/BC met andere systemen. En momenteel zijn wij op zoek naar meerdere mensen die zich willen gaan specialiseren in een van deze producten, namelijk ConnectIT 365

ConnectIT 365 is een integratie-toolkit waarmee vanuit Business Central alle denkbare koppelingen met omliggende pakketten gerealiseerd kunnen worden. Van eenvoudige XML exports met prijs- en voorraadinformatie. Tot volledige CRM, e-commerce of IoT koppelingen.

Technisch Consultant

Wat ga je doen?

ConnectIT is een technisch geavanceerd pakket. Enerzijds inzetbaar als low-code platform, maar tevens bruikbaar voor complexe integraties waarin ook geprogrammeerd moet worden. Als Technisch Consultant zal je daarom vrij vroeg in het verkooptraject betrokken raken. Een traject begint vaak met een klant die aangeeft pakket X/Y/Z te willen koppelen met zijn Dynamics ERP omgeving. De afdeling sales kan globaal de mogelijkheden laten zien, maar daarna gaat het vrij snel juist om de details. Dus, jij gaat aan de slag met het bestuderen van web services, data bestanden, applicatie-omschrijvingen, proces-diagrammen, etc, etc. Waarschijnlijk open je vervolgens Postman of een andere test-tool, en ga je het geheel nog wat verder onderzoeken. Als je een goed beeld hebt van wat er gemaakt moet worden, ga je samen met een ontwikkelaar een plan opstellen. 

Dit plan ga je met de klant en mogelijk met de consultants van de betrokken partner bespreken, en indien iedereen akkoord is, ga je het plan ook daadwerkelijk uitvoeren. Dit doe je dit waar nodig uiteraard samen met je collega consultants en/of developers. 

Jouw profiel ziet er ongeveer zo uit

Allereerst willen we uiteraard gewoon weten wie jij als persoon bent. Je gaat werken in een relatief klein team, dus het is belangrijk dat we een goede klik met elkaar hebben. Vervolgens zou het mooi zijn als je veel van de punten uit onderstaande lijst kan aanvinken.  

  • Je hebt voldoende kennis van Dynamics NAV en/of BC
  • Je bent nieuwsgierig en leergierig
  • Je hebt kennis van databases, web services, en IT systemen in het algemeen
  • Je bent niet bang om eens een fout te maken
  • Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden, en vindt het leuk om met klanten en partnerbedrijven samen te werken
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal
  • Kennis van het Microsoft Azure plaform is een pre! 


Werk en privé zijn prima te combineren

Bij idyn zijn we flexibel met werktijden en locaties. In de file staan doen de meesten van ons niet graag. Er wordt dus redelijk veel vanuit huis gewerkt, en dat biedt dus ook de mogelijkheid om jouw eigen perfecte werk/privé balans te vinden. We hebben een vaste kantoor/kasteel-dag in de week (woensdag). Als de situatie er om vraagt vinden we zichtbaarheid op kantoor ook belangrijk. We hebben tenslotte een mooi en zeer bijzonder kantoor


Enthousiast?

Mooi zo, wij ook! Wil je eerst eens even overleggen? Bel gerust met Matthijs Meeuwsen, 06 271 662 39. Wil je direct je CV en motivatie insturen? Mail deze dan naar: ikwilwerkenbij@idyn.nl. We horen graag van je!