Junior Technisch Consultant - ConnectIT / Dynamics 365 BC (32/40 uur)

Aug 3, 2020 by Tys van den Heuvel

Aangenaam! Wij zijn idyn, een softwarebedrijf dat zich volledig richt op het ontwikkelen van extensies / add-ons voor het Microsoft Dynamics platform. Deze producten zijn veelal gericht op het integreren van Dynamics NAV/BC met andere systemen. En momenteel zijn wij op zoek naar meerdere mensen die zich willen gaan specialiseren in een van deze producten, namelijk ConnectIT 365

ConnectIT 365 is een integratie-toolkit waarmee vanuit Business Central alle denkbare koppelingen met omliggende pakketten gerealiseerd kunnen worden. Van eenvoudige XML exports met prijs- en voorraadinformatie. Tot volledige CRM, e-commerce of IoT koppelingen.

Junior Technisch Consultant

Wat ga je doen?

ConnectIT is een vrij technisch pakket. Als Technisch Consultant zal je daarom vrij vroeg in het verkooptraject betrokken raken. Een traject begint vaak met een klant die aangeeft pakket X/Y/Z te willen koppelen met zijn Business Central ERP omgeving. De afdeling sales kan globaal de mogelijkheden laten zien, maar het zit hem uiteindelijk in de details. Dus, jij gaat aan de slag met het bestuderen van web services, data bestanden, applicatie-omschrijvingen, proces-diagrammen, etc, etc. Waarschijnlijk open je vervolgens Postman of een andere test-tool, en ga je het geheel nog wat beter onderzoeken. Als je een goed beeld hebt van wat er gemaakt moet worden, ga je samen met een van onze developers een plan opstellen. 

Dit plan ga je met de klant en mogelijk met de consultants van de betrokken partner bespreken, en indien iedereen akkoord is, ga je het plan ook daadwerkelijk uitvoeren. Uiteraard doe je dit waar nodig samen met je collega consultants en/of developers. 

(Let op: we hebben deze vacature ook in een Senior vorm. Klik hier voor meer informatie.

Jouw profiel ziet er ongeveer zo uit

Allereerst willen we uiteraard gewoon weten hoe jij als persoon bent. Je gaat werken in een relatief klein team, dus het is belangrijk dat we een goede klik met elkaar hebben. Vervolgens zou het mooi zijn als je veel van de punten uit onderstaande lijst kan aanvinken.  

  • Je hebt al aardig wat kennis van Dynamics NAV en/of BC
  • Je bent nieuwsgierig en leergierig
  • Je hebt kennis van databases, web services, en IT systemen in het algemeen
  • Je bent niet bang om eens een fout te maken
  • Je vindt het leuk om met klanten en partnerbedrijven samen te werken
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift
  • Kennis van het Microsoft Azure plaform is zeer zeker een pre!  

Bovenstaande opsomming samengevat; Je hebt al wel enige kennis van het vakgebied waarin wij actief zijn, maar je hebt er vooral heel veel zin in om allerlei gave dingen te bouwen, en om zo de beste consultant van allemaal te worden! 

Werk en privé zijn prima te combineren

Bij idyn zijn we flexibel met werktijden en locaties. In de file staan doen de meesten van ons niet graag. Er wordt dus redelijk veel vanuit huis gewerkt, en dat biedt dus ook de mogelijkheid om jouw eigen perfecte werk/privĂ© balans te vinden. We hebben een vaste kantoor/kasteel-dag in de week (dinsdag). Als de situatie er om vraagt vinden we zichtbaarheid op kantoor ook belangrijk. We hebben tenslotte een mooi en zeer bijzonder kantoor


Enthousiast?

Mooi zo, wij ook! Wil je eerst eens even overleggen? Bel gerust met Matthijs Meeuwsen, 06 271 662 39. Wil je direct je CV en motivatie insturen? Mail deze dan naar: mmeeuwsen@idyn.nl. We horen graag van je!  

Ondanks dat we met het Corona virus momenteel in behoorlijk bijzondere tijden leven zien wij hier voor de sollicitatieprocedure niet direct een probleem in. Met Teams/Skype/Zoom/etc hebben we voldoende middelen om goed met elkaar te kunnen spreken. En de zonnige achtertuin van ons kasteel is meer dan groot genoeg om op gepaste afstand elkaar beter te leren kennen.